петък, 9 януари 2009 г.

Малко промени в блога

 Здравейте, висички,

Понеже миналата седмица Криси ми предостави администраторски права в блога смятам да обновя и попроменя някои неща в него, за да бъде още по-полезен. Приемам всякакви препоръки и идеи (забележките по-късно). Също така ако имате желание и вие да участвата по-активно в дейността около блога може да ми пишете и да станете администратор. 

Павлина

сряда, 7 януари 2009 г.

Политология

Утре няма да имаме лекция и трябва да проверим мейла по-късно.
от Василена

понеделник, 5 януари 2009 г.

Изпити 3 семестър

Ето какво знаем за сега 
19 януари, от 17.00ч. - Медии и ВО-Телевизия  Има и още една дата по време на сесията - 20 февруари - тя е за тези, които не са се справили на първия, или не са отишли. Изпитът е от 10 въпроса, отворени, затворение, много отворени (с повече писане - 2-3 изречения)
26 януари, от 13.00 ч., 13 зала - Медии и ВО - Печат; тук ще допълня по-късно с информация точно какъв ще е форматът.
31 януари, ---- ч. - Медии и ВО- Радио - 2 бързи въпроса с 2 бързи отговора
3 февруари - Политология - Първо писмена работа - тест, след това устно събеседване с доц. Табакова. (напомням че крайният срок за втората писмена работа е 22 януари)
11 февруари, 8.00ч. - Методи за изследване на масовата комуникация - писмен(части от въпросите в конспекта, 45 минути) след това устено събеседване.
16 февруари, 9.00 - Народопсихология, 75 зала (който е останал) - писмен
18 февруари, четни - 9.30р нечетни 10.30 - PR и Криминалистика - тест от лекциите
Тази информация ще се допълва своевременно, ако има нещо неточно или невярно моля пускайте коментари или ме информирайте да оправям неточностите.
Успех на всички и да не забравя - Красива и щастлива 2009 година!
Павлина